Barion Pixel

Kéken csillanó szett pitypanggal

12 900 Ft

Ebben a szettben kékesen csillanó háttér előtt lebegnek a kis pitypangpihék.  Rendkívül érdekes látvány, amikor a napfény rávetül.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

Ugye te is fújtad örömmel a pitypang bóbitáját, hadd repüljenek magjai a szélben? Teljesítse kívánságainkat. Pihe-puha, bojtos, röppenő ugyanakkor hihetetlenül törékeny.
Ebben a szettben kékesen csillanó háttér előtt lebegnek a kis pitypangpihék.  Rendkívül érdekes látvány, amikor a napfény rávetül.

Méret

A medál magassága 43 mm akasztó nélkül.  A fülbevaló 24 mm x 15,5 mm,  akasztóval együtt 50 mm.  Rendkívül könnyű, nem húzza le a fület. A nemesacél lánc 45 mm hosszú. Amennyiben más méretet szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyanta.
Ennek a  gyantának a környezeti hatásait jelentősen csökkenti, hogy természetes anyagokból készítik, mint pl. a facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során képződő növényi olajszármazékokat.
A ékszer alkatrészei nemesacélból készültek.  Ellenálló, nem feketedik, nem torzul viselés közben.
A páfrány a saját kertemben nőtt. Vadon élő társai védettséget élveznek.

Készítése

Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm.
Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét. Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni.
VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered:
Az ékszereim tartósak és enyhén vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket.
Ne tárold hosszú ideig erős napfényben.  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba.
Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni.
Kerülni kell a vegyi anyagokkal való találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm.
Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át.  🙂

Kosarad
0