Barion Pixel

Ezeket kérdezitek meg legtöbbször tőlem.  Ha van olyan kérdésed, amire nem találtál választ, akkor az oldal alján a kapcsolati űrlapon írj nekem.  🙂

Meddig marad meg a virágok színe?

2013 óta készítek virágokból, növényekből ékszereket. Ennyi tapasztalattal és kísérletezéssel a hátam mögött mondhatom, hogy a növények színe sajnos hosszú távon enyhén veszíthet a színéből, de sok-sok évig örömet fog szerezni. Ezt a helyes szárítás a gondos készítés valamint a legmegfelelőbb gyanta választásom garantálja. Visszajelzéseket itt olvashatsz.  Bővebben a témáról egy blogbejegyzést írtam. 
Néhány ékszert extrém körülmények között tartok.  A teraszon hóban, fagyban, tűző napon. 
Kísérletemet itt  követheted figyelemmel.  🙂 

Hogyan kell tisztítani?

Langyos szappanos vízzel meg lehet mosni és puha ruhával szárazra törölni. 
Mindegyik termékleírásban szerepel, hogyan lehet szépségét a lehető legtovább megőrizni.

Ha rossz a méret, szín, stb. kicseréled?

Természetesen. Minden termékre érvényes a 14 napos visszaküldési lehetőség. Abban az esetben nem áll ez a lehetőség, ha a terméket kimondottan a te kérésedre készítettem és másnak nem értékesíthető. Pl. hajtincs van benne vagy névvel ellátott, stb.

Erről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

A fémallergiások viselhetik az ékszereidet?

Az ékszereim alapanyag választásánál nagy figyelmet fordítok arra, hogy jó minőségűek legyenek.  Van teljesen fémmentes, hogy a legérzékenyebbek is tudjanak Dana ékszert viselni.

A legtöbb ékszer nemesacélból van. (304 és 316L ötvözet) Ezt az érzékenyek nagy hányada sikeresen hordhatja. Minden ékszer leírásában kitérek az alapanyagokra. Olvassátok el figyelmesen.  🙂
Aki szuper érzékeny, azok számára a titán alapú fülbevalót tudom ajánlani. Ez az anyag nincs ötvözve.  Csak a titánérzékenyek nem viselhetik. Itt olvashatsz többet a témáról.

Ha javításra szorul, akkor megjavítod?

Az ékszereimre 1 év garanciát vállalok. Amennyiben az én hibámból szorul javításra, akkor természetesen díjmentesen javítom.  Ha nem én hibáztam, akkor kedvező díj ellenében javítom, ha ez lehetséges.

Dolgozol-e hozott virágból?

Igen, van lehetőség saját virágodból ékszert, kulcstartót vagy emlékőrző díszt készíteni.
Készült már esküvői csokorból, nagyszülőtől, szülőtől maradt szépségekből, bahajból, szerelmese hajából emlékmegőrző ékszer vagy dísztárgy.

Írj nekem!

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom

Kosarad
0