Barion Pixel

Mohás gömböc

7 900 Ft

Az  átlátszó gömbben az erdő pihe-puha mohaszőnyegéből pár szál emlékeztet a természet szépségére.

1 készleten

Szeretném
Szeretném

Leírás

A mohás gömböcöt viselve mindig veled lehet a természet egy darabkája. Az erdő csendjét, békéjét idézi a pár szál mohát őrző átlátszó gömböc. A mohát  Bükkalján gyűjtöttem, alaposan megszárítottam és kristálytisztán átlátszó gyantába zártam.
A gömböcöket a vásárlói visszajelzések alapján nyugigömbnek is nevezhetjük, hiszen a mai rohanó világban mindig kéznél van a gömböc. Lehet kicsit forgatni, birizgálni és máris a nyugodt erdőbe képzelhetjük magunkat. 

A növények színe eltérhet picit a te kijelződön látottól, hiszen minden monitor más-és más.
A bőrszálat mindig a medálhoz illő színben adom. Ha más színt szeretnél, akkor írd a megjegyzésbe, megpróbálom teljesíteni. A lánc nem része a medálnak. Nemesacél láncot különböző hosszúságban vásárolhatsz a webáruházban.

Méret

A gömb átmérője 25 mm.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyanta. Ennek a  gyantának a káros környezeti hatásait jelentősen csökkenti az, hogy természetes anyagokból készítik. A  facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során melléktermékként képződő növényi olajszármazékokat használják erre a célra. A nemesacél szerelék bőrbarát anyag, nem színeződik el és nem kopik meg. Tartós darab, ezért sokáig örülhetsz neki.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni. VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂 Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm. Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered: Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket. Ne tárold hosszú ideig erős napfényben!  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba! Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni. Kerülni kell az olyan vegyi anyagokkal való közvetlen találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm. Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!  🙂

További információk

Tömeg 0,03 kg
Kosarad
0