Barion Pixel

Őszi erdő mélye medál

7 900 Ft

Az erdő mélyén gyűjtöttem ezeket az apróságokat. Kis gomba, moha, zuzmó, csigaház és vörösre színeződött levél emlékeztet az őszi természet szépségére.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

Az erdő mélyén gyűjtöttem ezeket az apróságokat. Kis gomba, moha, zuzmó, csigaház és vörösre színeződött levél emlékeztet az őszi természet szépségére.

Színben hozzáillő bőr szállal küldöm.  Ha acél láncot szeretnél, akkor azt is vásárolhatsz a webáruházban.

Méret

A medál átmérője 30 mm.  Félgömb forma.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyantát használok, mert számomra fontos, hogy amennyire csak tőlem telik, védjem a természetet. Ennek a  gyantának a káros környezeti hatásait jelentősen csökkenti az, hogy természetes anyagokból készítik. A  facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során melléktermékként képződő növényi olajszármazékokat használják erre a célra. A szereléke nemesacélból készül. Nem korrodál, tartja fényét.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni. VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂 Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm. Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered: Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket. Ne tárold hosszú ideig erős napfényben!  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba! Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni. Kerülni kell az olyan vegyi anyagokkal való közvetlen találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm. Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!  🙂

További információk

Tömeg 0,022 kg
Kosarad
0