Barion Pixel

Gyöngyvessző csüngős fülbevaló

4 200 Ft4 900 Ft

A gyöngyvessző pici virága narancssárga háttér előtt lebeg a kör alakú fülbevalóban.

Szeretném
Szeretném

Leírás

A gyöngyvessző pici virága narancssárga háttér előtt lebeg  a kör alakú fülbevalóban. Feltűnő színe magára vonja a figyelmet.

Méret

14 mm a lencse átmérője, akasztóval együtt 37 mm magas.  Rendkívül könnyű, nem húzza le a fület. Megrendelés előtt nézd meg a méretet egy vonalzó mellett, hogy érzékeld a nagyságát. A fotón minden ékszer egyforma nagynak látszik. Tudod, a repülő is elférne a tenyereden amikor az égen látod.  🙂

Alapanyag

Kristálytiszta műgyanta. A nemesacél szerelék bőrbarát anyag, nem színeződik el és nem kopik meg. Az akasztó végére finom szilikon véget adok, hogy a fülbevalód ne vesszen el. Tartós darab, ezért sokáig örülhetsz neki. Az ékszer vízálló. Amennyiben más akasztót szeretnél, akkor a lenyíló menüben válaszd ki a megfelelőt.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni. VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂 Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm. Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered: Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket. Ne tárold hosszú ideig erős napfényben.  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba. Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,  mint pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni. Kerülni kell a vegyi anyagokkal való találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm. Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át.  🙂

További információk

Fülbevaló akasztó

nemesacél akasztó, biztonsági kapocs, titán akasztó

>
Kosarad
0