Barion Pixel

Minike medál

3 900 Ft

A gyöngyvessző krémfehér virágját kiemeli a kék háttér. A kerete arany színű, akár a hozzá tartozó nemesacél lánc. Aprócska, ezért lett a neve Minike.  Igazi vidám, csajos ékszer.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

A gyöngyvessző krémfehér virágját kiemeli a kék háttér. A kerete arany színű, akár a hozzá tartozó nemesacél lánc. Aprócska, ezért lett a neve Minike.  Igazi vidám, csajos ékszer.
45+5 cm-es nemesacél láncot adok hozzá. Ha rövidebbet szeretnél, akkor írd meg pontosan cm-ben. Így pontosan oda fog esni a medálka, ahol szeretnéd viselni.
Ebből a típusból  több medált is készítek.  A fotón látható medálhoz csak  hasonló lesz, amit küldök. Apró eltérések lehetnek, hiszen a virágok sem egyformák.  Ha kéred, akkor az éppen készleten lévő terméket lefotózom és elküldöm neked.

Méret

A medál átmérője 15 mm, vastagsága 4,3 mm.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyanta.
Ennek a  gyantának a káros környezeti hatásait jelentősen csökkenti az, hogy természetes anyagokból készítik. A  facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során melléktermékként képződő növényi olajszármazékokat használják erre a célra.
Tartós darab, ezért sokáig örülhetsz neki.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni.
VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂
Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm.
Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered:
Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket.
Ne tárold hosszú ideig erős napfényben!  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba!
Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni.
Kerülni kell az olyan vegyi anyagokkal való közvetlen találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm.
Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!  🙂

További információk

Tömeg 0,02 kg
Kosarad
0