Barion Pixel

Kék álom szett

13 600 Ft

A szettben a kék nefelejcs, a fehér gyöngyvessző és a háttérben a búzavirág szirma lebegnek. A háttere enyhén kékes csillanással emeli ki a virágok szépségét.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

A szettben a kék nefelejcs, a fehér gyöngyvessző és a háttérben a búzavirág szirma lebegnek. A háttere enyhén kékes csillanással emeli ki a virágok szépségét.

Méret

A medál mérete 35 * 18 mm akasztó nélkül.  A fülbevaló 28 mm x 14,5 mm,  akasztóval együtt 53 mm.  A fülbevaló francia kapcsos. Ha más fajtát szeretnél, akkor jelezd a megrendeléskor vagy egyeztess velem e-mailben. Rendkívül könnyű, nem húzza le a fület. A nemesacél lánc 45 mm hosszú. Amennyiben más méretet szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyanta.
Ennek a  gyantának a környezeti hatásait jelentősen csökkenti, hogy természetes anyagokból készítik, mint pl. a facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során képződő növényi olajszármazékokat.
A ékszer alkatrészei nemesacélból készültek.  Ellenálló, nem feketedik, nem torzul viselés közben.
A páfrány a saját kertemben nőtt. Vadon élő társai védettséget élveznek.

Készítése

Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm.
Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét. Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni.
VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered:
Az ékszereim tartósak és enyhén vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket.
Ne tárold hosszú ideig erős napfényben.  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba.
Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni.
Kerülni kell a vegyi anyagokkal való találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm.
Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át.  🙂

További információk

Tömeg 0,03 kg
Kosarad
0