Barion Pixel

Erdő mélye medál

8 900 Ft

Az erdő mélyén gyűjtöttem ezeket az apróságokat. Kis gomba, tölgyfa zuzmó, kőmagvú gyöngyköles apró fehér termése és kis moha emlékeztet a természet szépségére.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

Az erdő mélyén gyűjtöttem ezeket az apróságokat. Kis gomba, tölgyfa zuzmó, kőmagvú gyöngyköles apró fehér termése és kis moha emlékeztet a természet szépségére.

Színben hozzáillő bőr szállal küldöm.  Ha acél láncot szeretnél, akkor azt is vásárolhatsz a webáruházban.

Méret

A medál átmérője 30 mm.  Félgömb forma.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyantát használok, mert számomra fontos, hogy amennyire csak tőlem telik, védjem a természetet. Ennek a  gyantának a káros környezeti hatásait jelentősen csökkenti az, hogy természetes anyagokból készítik. A  facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során melléktermékként képződő növényi olajszármazékokat használják erre a célra. A szereléke nemesacélból készül. Nem korrodál, tartja fényét.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni. VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂 Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm. Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered: Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket. Ne tárold hosszú ideig erős napfényben!  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba! Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni. Kerülni kell az olyan vegyi anyagokkal való közvetlen találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm. Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!  🙂

Kosarad
0