Barion Pixel

Aranyos nefelejcs gömböc pici

6 900 Ft

A nefelejcs apró enciánkék virágai libbennek a gömböcben.

A medálhoz 45+5 cm-es arany színű nemesacél lánc tartozik. A különleges szárítási technikának köszönhetően a virág teljes pompáját megőrizte.

Elfogyott

Szeretném
Szeretném

Leírás

A nefelejcs apró enciánkék virágai libbennek a gömböcben.

A különleges szárítási technikának köszönhetően a virág teljes pompáját megőrizte.
A medálhoz 45+5 cm-es arany színű nemesacél lánc tartozik.

A virágok színe eltérhet picit a te kijelződön látottól, hiszen minden monitor más-és más. Arany színű szerelékkel készült.
Ebből a típusból  több medált is készítek.  A fotón látható medálhoz csak  hasonló lesz, amit küldök. Apró eltérések lehetnek, hiszen a nefelejcs virágai sem egyformák.  Ha kéred, akkor az éppen készleten lévő terméket lefotózom és elküldöm neked.

Méret

A gömb átmérője 16 mm.

Alapanyag

Kristálytiszta ökogyanta. Ennek a  gyantának a káros környezeti hatásait jelentősen csökkenti az, hogy természetes anyagokból készítik. A  facellulóz feldolgozásából származó fenyőolajat és a bioüzemanyag készítése során melléktermékként képződő növényi olajszármazékokat használják erre a célra. A nemesacél szerelék bőrbarát anyag, nem színeződik el és nem kopik meg. Tartós darab, ezért sokáig örülhetsz neki.

Készítése

Közel kerül hozzád a természet egy kicsi darabkája, jóleső érzés kézbe venni, nézegetni. VIGYÁZAT!  Van egy hosszantartó mellékhatása:  a viselése következtében észreveszed a természet apró csodáit, le fogsz hajolni és megnézed, megfogod, megszagolod a fűben rejlő pici növényeket, virágokat.   🙂 Az ékszerhez felhasznált természetes apróságokat kirándulásaim során vagy a kertemben gyűjtöm. Az ékszert  a borostyán keletkezéséhez hasonlóan készítem.  A növényt elzárom a levegő elől, így az nem oxidálódik, nem nedvesedik és sokáig megőrzi szépségét.

Hasznos tanácsok

Ezekre figyelj, hogy sokáig szép maradjon a kedvenc ékszered: Az ékszereim tartósak és vízállóak, de uszodába nem ajánlom őket. Ne tárold hosszú ideig erős napfényben!  Ha nem viseled, akkor tedd egy sötét dobozba! Az ékszer nehezen viseli a magas hőmérsékletet,   pl. nyáron nem célszerű autóban hagyni, télen fűtőtest közvetlen közelében tárolni. Kerülni kell az olyan vegyi anyagokkal való közvetlen találkozást, mint a hajlakk, erős tisztítószerek, parfüm. Ha szükséges langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!  🙂

Kosarad
0